Hogyan tudok online TV adást nézni smart TV-n?
Köszönöm a válaszokat!
A mediaklikkel próbálkoztam, azt nem jeleníti meg a tv. Van rá mód, hogy meg tudjam ilyen módon jeleníteni?
hogyhogy nem jeleniti meg? a browszerbe ha beirod www.mediaklikk.hu mit ad ki ?
ki fogom probalni az LG-men de most nem vagyok otthon...
Sokatt probalgattam, nekem sem ment elsore, Silverlight kell a nediaklikk.hu-n.
De sikerult sztrimelni az M1-et es a dunat.
De szukseg lesz egy mobiltelora. Egyelore iPhone-al probaltam es mukodik!
1. Az LG tevemre felraktam a TV Cast programot az LG Store-bol. Nalad valoszinuleg a Samsung Store-ban lesz.
2. A mobilra felraktam az iOS appot, TV Cast.
3. A TVn es a mobilon beinditom az appot.
4. A mobilon kiirja hogy a TVn ussem be a kovetkezo IP cimet: 192.168.1.101
5. A TVn beirom a taviranyito segitsegevel az IP-t.
6. A mobilon a TV Cast app-ban beirom az online TV cimet, tehat ezt:
vagy akarmelyiket, es lejatssza. Kell varni hogy menjen a video 10 masodpercet amig detektalja a sztrimet.
7. A TV Cast app ki fogja irni automatikusan "Cast Now". Megnyomom a gombot.
Kesz. A TVn elindul az online musor.
Neked milyen telod van, iphone vagy android? A TV cast app letezik androidra is.
Meg egy nehany tipp, en nem probaltam, csak elmeletek:
1. Chromecast - ez egy kutyu ami mobilrol sztrimel TVre valamivel egyszerubben mint a TV Cast. De a lenyeg benne ugyanaz.
2. Fizetos appok az LG (Samsung) Store-ban, amelyek speciel a magyar TV csatornakat sztrimelik.
3. Kabel osszekottetes az iPhone es a TV kozott. A videot az iPhone-ro inditod es a kabelen kivetit a TV-re.
Megj.: A Chromecastot probaltam, a tobbit nem.
Na kiprobaltam a TV Cast appot androidrol is, szuperul mukodik. Annyi a kulonbseg hogy nem gombnyomasra sztrimel, nem irja ki hogy CastNow mint az iPhone-nal hanem a kepernyo aljan van egy link amire ra kell kattintani.
Gondolom minden csatornat lehet sztrimelni, a mediaklikken ezek vannak:
M1, M2, M4, Duna, Duna-World.
Utananezek mas online oldalaknak is ahol sztrimelheto online TV van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!