Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok online TV adást...

Hogyan tudok online TV adást nézni smart TV-n?

Figyelt kérdés
van egy samsung smart tv-m, és az online tv nézéshez Pl.: Duna TV, kell flash player vagy valami más lejátszó, tudtok megoldást arra, hogy online nézzem a tv-men, az ingyenes állami csatornákat? Nincs bekötve kábeltv, csak internet hozzám, de most el kellett vinni a gépemet pár hétre, ezért youtubeozok a tv-men, de szeretnék nézni Duna Tv-t online, vagy m4 sport vagy ilyeneket

2016. jún. 8. 21:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mindig TV. Csak antenna kell...
2016. jún. 8. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
egy android tabi vagy telo, compoziton vagy chromecaston bekotve es egy elofizetes a mindig tv-re vagy telenor online-ra, vagy egyszeruen sztrimeled az adasokat a mediaklikk.hu -rol
2016. jún. 8. 22:35
 3/11 anonim ***** válasza:
ha a tv browserje birja akko rki lehet probalni a mediaklikk.hu elo adas menujet
2016. jún. 8. 22:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A mediaklikkel próbálkoztam, azt nem jeleníti meg a tv. Van rá mód, hogy meg tudjam ilyen módon jeleníteni?

2016. jún. 9. 00:24
 5/11 anonim ***** válasza:

hogyhogy nem jeleniti meg? a browszerbe ha beirod www.mediaklikk.hu mit ad ki ?

ki fogom probalni az LG-men de most nem vagyok otthon...

2016. jún. 9. 14:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Feldobja, a Microsoft silverlight letöltési linkjét. Ezért kérdeztem, hogy ha azt nem is, valami mást nem-e tudtok ami van Smart tv-re!
2016. jún. 10. 00:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Sokatt probalgattam, nekem sem ment elsore, Silverlight kell a nediaklikk.hu-n.

De sikerult sztrimelni az M1-et es a dunat.

[link]

[link]

De szukseg lesz egy mobiltelora. Egyelore iPhone-al probaltam es mukodik!

1. Az LG tevemre felraktam a TV Cast programot az LG Store-bol. Nalad valoszinuleg a Samsung Store-ban lesz.

2. A mobilra felraktam az iOS appot, TV Cast.

3. A TVn es a mobilon beinditom az appot.

4. A mobilon kiirja hogy a TVn ussem be a kovetkezo IP cimet: 192.168.1.101

5. A TVn beirom a taviranyito segitsegevel az IP-t.

6. A mobilon a TV Cast app-ban beirom az online TV cimet, tehat ezt:

[link]

vagy akarmelyiket, es lejatssza. Kell varni hogy menjen a video 10 masodpercet amig detektalja a sztrimet.

7. A TV Cast app ki fogja irni automatikusan "Cast Now". Megnyomom a gombot.

Kesz. A TVn elindul az online musor.

Neked milyen telod van, iphone vagy android? A TV cast app letezik androidra is.

2016. jún. 11. 12:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Meg egy nehany tipp, en nem probaltam, csak elmeletek:

1. Chromecast - ez egy kutyu ami mobilrol sztrimel TVre valamivel egyszerubben mint a TV Cast. De a lenyeg benne ugyanaz.

2. Fizetos appok az LG (Samsung) Store-ban, amelyek speciel a magyar TV csatornakat sztrimelik.

3. Kabel osszekottetes az iPhone es a TV kozott. A videot az iPhone-ro inditod es a kabelen kivetit a TV-re.

Megj.: A Chromecastot probaltam, a tobbit nem.

2016. jún. 11. 13:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Na kiprobaltam a TV Cast appot androidrol is, szuperul mukodik. Annyi a kulonbseg hogy nem gombnyomasra sztrimel, nem irja ki hogy CastNow mint az iPhone-nal hanem a kepernyo aljan van egy link amire ra kell kattintani.

Gondolom minden csatornat lehet sztrimelni, a mediaklikken ezek vannak:

M1, M2, M4, Duna, Duna-World.

Utananezek mas online oldalaknak is ahol sztrimelheto online TV van.

2016. jún. 11. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:
ez az app fejlesztojenek a weboldala: [link]
2016. jún. 11. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!