PS4 vagy Xbox One?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni 1 konzolt.PS4 1tb vagy Xbox One 1tb.De nem tudom eldönteni melyik legyen.

Szeretném kérni segítségeteket.HArdver téren még mindig megvan az xbox hátránya?

Exkluzív címek nálam kicsit Ps4 felé billenti a mérleget de inkbáb döntetlen.Kontroller az is mindekettő tetszik.Irna olyan tapoasztalatot akinek mindkettő van/volt.

2016. jún. 8. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"HArdver téren még mindig megvan az xbox hátránya?"

Hova tűnt volna? Szimplán gyengébb a hardver, ez a generáció végéig így is lesz.

Szóval hardverben garantáltan PS4 a jobb, de tegyük fel hogy a hardver semmit sem számít, ha az exkluzívak is a PS4 felé billentik a mérleget akkor egyértelműen azt válaszd.

Joystickba lehet még mindig Xbox a nyerő, de a Dualshock 4 sem szar.

2016. jún. 8. 17:33
 2/12 szántóvető ***** válasza:
jövő héten e3,azt várd meg.valószínűleg lesz konkrétum a neo-ról és az microsoft is készül valamivel.
2016. jún. 8. 17:34
 3/12 A kérdező kommentje:
NEO nem érdekel.ára is magasabb lesz.
2016. jún. 8. 17:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Az hogy a hardver milyen..az lényegtelen. Nem sok különbséget fogsz észrevenni a kettő között.

Igazából ha valamelyik van haverjaidnak akkor azt vedd, hogy tudjatok játszani.

Kontroller sem mérvadó mert egy hét alatt teljesen megszokod.

Exkluzívok meg...kinek mi.

2016. jún. 8. 18:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Haveromnak xbox one-ja van.
2016. jún. 8. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Én Playstationt fogok venni, az erősebb hardware miatt illetve az ebből következő különbségek miatt: [link]

+ a Ps exlusiveok jobban bejönnek(god of war, uncharted, gran turismo, driveclub stb. Mellesleg én mindig is Sony rajongó voltam már ps1-óta,

2016. jún. 8. 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél xbox ot ha haverodnak is az van.

Utolsó...egyébként elárulom..nekem van mindkettő és lehet számokban van különbség...de ez nem látszik.

2016. jún. 8. 21:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Tökmindegy mivan a barátjának, mert megfogják csinálni hogy együtt lehessen online játszani, beszéltem erről a Microsoft Magyarországgal... Másrészt leirta a ps4 exkluzívok játszanak szóval akkor azt vegyen
2016. jún. 9. 06:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát ha ténylef ezt mondta a micro :D akkor m1

Egyébként el is felejtettem, hogy ugye lesz ps vr , szóval kérdező ha érdekel a dolog akkor tuti ps!

2016. jún. 10. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Xone sokkal jobb, mármint Live gold kapsz cserébe jobb játékokat mint psn+-nál, stabilabb nett, kontroller jobb (analóg elrendezése, és tovább bírja (még aksis elemmel is), HALKABB sokkal (ps4 olyan mint a porszívó pár játéknál).

PS4 viszont exkluzív játékok jobbak, hardvere erősebb (drasztikus fps számban nincs eltérés Xone képest, és az hogy míg Ps4 1080 fut és Xone 920 felbontáson ott sincs különbség, még ha egymás elé rakod a két tv-t sem tapasztalsz eltérést. Talán még a HDD előnyét is felhoznám mert akár 2tb is bővítheted garancia veszteség nélkül (Xone pedig csak külső merevlemezt rádugsz és azt is tudod bővíteni, de 1tb mindkét konzolnál untig elég kell hogy legyen)

2016. jún. 10. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!