Hogy szedjem szét a walkie talkie-t, hogy ha az egyikre rákötök egy izzót, a másikról jelt kap és világít?
Ez nem így működik.
Ha távolról szeretnél vezeték nélkül kapcsolni valamit, akkor válassz arra megfelelő eszközt!
Például mit?
De olyat is láttam hogy telefonnal csinálják, az biztos működik. Fel kell hívni a telefont amire LED van kötve és akkor világít. Kicsit utánanéztem, de alig volt erről valami normális. Telefonnál úgy mutatták hogy a vibrátor részt meg kell keresni, és ahhoz 2 drótot meg egy 9V-osat kötni. A vibrátor része ugye forog ha hívják. Nem értem hogy működik, akkor zárja az áramkört ha felhívom? Meg a vibrátorhoz eleve nem egyszerű bizonyos fajtájúakhoz kötni a vezetéket. Vagy csak oda kell forrasztani a fém részhez?
"De értek"
Ne haragudj, de ha így lenne, akkor nem kérdeznéd hogy "melyik 2 drótot kell elvágni és rákötni egy LED-et" hanem belátnád, hogy ennél ide sokkal több kell...
"...de senki se tudja úgy látszik."
Nekem úgy tűnik, hogy inkább te nem tudod hogy mit nem tudsz.
Kicsit olyan a kérdésed (amit szintén feltesznek olykor) hogy: a számítógép billentyűzetén milyen gombokat kell megnyomni hogy játékprogramot írjak.
"Például mit?"
Például rádiós távkapcsolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!