Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » --Lenovo Ideapad 100S-- Vélemény?

--Lenovo Ideapad 100S-- Vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Lenovo Ideapad 100S alkalmas-e:

-Office 2013

-GTA SA (gépigény alapján lehetséges)

-L.O.L.

stb... futtatására?

És még annyi, hogy kb. mennyi lehet a VRAM ezekben? Mert azt sehol nem találom.. :)

(Tárhellyel nem lesz gond, ha meg is lesz, akkor a 64GB-os verzió. )

Válaszokat előre is köszönöm! :)

#netbook #teszt #Lenovo #Vram #IdeaPad #lenovo számítógép
2016. jún. 3. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Alkalmas, ha nem zavar az, hogy nagyon lassú, kényelmetlen a billentyűzete, ha garanciális probléma van vele, sokkal több ideig tart a szervízelés mint más gyártók esetén, a memória nagyon kevés, már alapnak számít a 4 gb , itt csak 2 van és nem bővíthető, külön vram nincs, kb 256 mb memóriával lesz kevesebb emiatt a használható ram.
2016. jún. 3. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Értem. Nemigazán zavar, hogy 2GB ram van benne, most is egy olyan gépem van, csak ez winchesteres, és régi, no meg féltem. És majd közép vagy fősulira kellene gépelni, meg koleszbe, esetleg itthon. A mostani gépben kb. 400MB VRAM van. A tabletemben 512MB :D Így gondoltam, csak mert sehol nem találom. Persze ezek integráltak. :)

Köszönöm a gyors választ! :)

2016. jún. 3. 20:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem, hogy a mostanim billentyűzete régebbi típus. Nehezebben nyomható. Van egy külön billentyűzet, az könnyebben nyomható. Eddigi AccuType billentyű találkozásaim kettő köztiek voltak. Ez miért kényelmetlen? Vagy csak ennek a típusnak?
2016. jún. 3. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Meg nekem a tabletem Intel Atom procis, és nagyon melegszik.. De lehet Celeronnal is kapni. Nos tegyük fel, hogy igaz, hogy 8 órát bírja. Celereon procival jobban merülne? Jobban melegedne? Vagy jobb lenne? :) ( tegyük fel,hogy nem baj, hogy mindkettő régi.. :) )
2016. jún. 3. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy lehet az, hogy 2 GB? Én 4 GB-vel vettem, igaz,Intel Celeron a proci. Akciózott az Auchan, olcsón megkaptam részletre. Nekem második gépnek kellett, mert ultrakönnyű és az egyetemre, könyvtárba könnyű elvinni.

Telepítettünk rá Windows8.1-et és rendben működik, játékot is viszi.

[link]

2016. jún. 4. 11:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Amit linkeltél, az az ideapad 100. Nekem 100S kéne. Ez 15,5" helyett 11,6" max. 64gb nand flash chip ( mint a telefonoknál) , nem HDD-s... :)
2016. jún. 4. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
2016. jún. 11. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!