Merliko kérdése:
Philips 22DC745/60 rádió kód (Rover75) megfejtés? Vagy Szabolcs Megyéből valakinek eeprom olvasója van?
Figyelt kérdés
Van egy Philips 22DC745/60 típusú rádióm. Nincs meg hozzá a kódom. Valahogyan visszafejthető ez ? Vagy eeprom olvasóval rendelkező ki tudná nekem olvasni ? :) Köszi2016. jún. 3. 12:10
1/5 anonim válasza:
"Vagy eeprom olvasóval rendelkező ki tudná nekem olvasni ?"
Ne álmodj ha ébren vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondod nincsenek már segítőkész emberek?
2016. jún. 3. 12:24
3/5 anonim válasza:
De, vannak.
Átkísérnek a zebrán meg viszik a szatyrod.
Amit te kész az már más kategória.
Pl. egy sebész nem fog megműteni csak azért mert segítőkész.
A kód meg nincs benne.
4/5 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér. Más emberek vagyunk sajnos nagyon sokan. De nemrég pl. találkoztam szerencsére olyan emberrel , mint én. Full ismeretlenként elvittem hozzá az autóm , 2 napig szerelte és nem akart elkérni egy forintot se az alkatrész árán kívül ( amit szintén bőven áron alul adott) . Nyilván addig erőszakoskodtam míg elvette , de a lényeg az , hogy vannak még emberek akik nem pofátlanok , ha számukra rutin feladatot "kell" a hobbijukként megoldani pár perc munkával.
2016. jún. 3. 12:58
5/5 anonim válasza:
Értelek, de mint mondtam a kód az nincs a készülékben.
Még hobbiból sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!