Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 4 m-es távolságra mekkora...

4 m-es távolságra mekkora tv-t vegyek?

Figyelt kérdés
Új tv vásárlására kerül a sor,mivel a régi képcsöves Samsung már a végét járja,meg már kövületnek számít.Nem kell hogy okos tv legyen,lényeg a fullhd,és a megbízhatóság.Tesco-ban venném,mert itt megkapom 0% THM-re.

2016. jún. 1. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Max 101 cm est. De egy 81 cm es is jó.
2016. jún. 1. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezek a méretek a képernyő átlóját mérve igazak:

mérd meg a jelenlegit, azt tudod, hogy most az kicsinek tűnik-e, vagy "pont jó", és akkor ahhoz igazítva vásárolj! A túl nagy sem szerencsés, mert a nagy felbontású képernyőt viszonylag közelről nézve, rontja a szemet.

2016. jún. 1. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
4m távolságra szerintem kicsi a 102cm es tv.Én egy idő után át is rendeztem a szobát hogy kb 3m-re legyen.Igy kb jó
2016. jún. 1. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:

#1-re semmiképp se hallagass, 2,5-3 méterről nézem a 107-es tv-met, az első héten hatalmasnak tűnt (pláne annó 72 cm-es CRT-ről váltva), de hamar hozzászokik az ember, és azóta már nagyon kicsinek tartom.

4 méter távolságból egy 127 cm-es tv a minimum, de szerintem pár nap után arra is azt mondanád, hogy kicsi.

2016. jún. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!