Milyen mp3 lejátszót vegyek futáshoz?
Amilyet nem futáshoz is vennél..
Futásnál inkább a fülhallgatóra fektetnék hangsúlyt. Alap,hogy gumis végű "fülbecuppantós" legyen, mert a sima egy ültő helyben is kiesik a fülből. Emellett célszerű, ha olyat veszel, amin hátul van a fül mögött rögzítő, akkor tuti nem esik ki,de enélkül is teljesen jó, max. néha visszább tolod.
Elnézést ha nem volt világos a kérdés, konkrét márka és típus érdekelt volna, de köszönöm a fülhallgatós tippet.:)
A futást azért írtam, mert úgy gondoltam, hogy ebből következik, hogy minnél kissebbet szeretnék, ergo kijelző sem kell. De nem értek a témához, ezért tettem fel a kérdést.
Sejtettem én,hogy márkára és típusra gondolsz, de nem hiszem,hogy egy amúgy is kis tárgynál ennyire lényeges a méret.
Na de ha a legkisebbre vágysz, akkor az Orion OMP típusúakat válaszd, ennél kisebb és olcsóbb nincs. De még Philips is van 10ezer alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!