Megéri a Lenovo Y700?

Figyelt kérdés

épp most készülök venni egy Lenovo Y700 at 350 000 forintért

i7-6700HQ (2.6 GHz, 3.5 GHz Turbo, 6 MB Cache

32 GB Ram

1 Tb HDD + 128 SSD

Nvidia GTX 960m 4Gb

valaki esetleg ennél jobb hardverekkel rendelkező notebookot hasonló áron?

2016. máj. 27. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennyiért jót is lehet venni, aminek normális garanciája is van, ez persze attól függ, hogy mire kell, de pl az Asus N552 jó volna:

[link]

Valamivel olcsóbb, így belefér az árba a memóriabővítés is

2016. máj. 27. 20:54
 2/4 anonim válasza:
hát nézd! mire szeretnéd használni? nekem egy Lenovo z51-70-em i5 8gb ram r7 dedikált kari és teljesen megvagyok vele elégedve. Legfőképpen játékra használom. azt hozzá szeretném tenni hogy ugyan ez a config asztali pc.n izmos nagyon. Tehát tuti jó kis laptop csak ahogy az enyém is töltőn kötelező és lehet csapatni viszont úgy nagyon is forrósodik.
2016. máj. 27. 21:00
 3/4 anonim válasza:

Aszusz-t és Accccer-t kerüld el messzire ha jót akarsz!

Jónak mondható gyártók: Dell, Toshiba, Lenovo, esetleg Hp.

Y700 *Ideapad* ha komoly gépet akarsz akkor Lenovo Thinkpad az ami üzleti kategória strapabíró komoly cucc.

Amint nézem játékra gondoltad legalább is nekem ez jön le ha igen akkor inkább konzol, nekem az jött be.

Ui.: anno kb hasonló árfekvésben 1-2 éve vettem egy lenovo i7 GTX es idepadot megbántam nem rossz de nagy zömök nem hordozható, ha vissza csinálhatnám akkor konzol és egy ultra könnyű noti monitorra kötve a mobilitás és kényelem végett, kizárólag SSD-vel és egy synology nassal.

2016. máj. 27. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy egy régebbi és nehéz Lenovom és van egy könnyű kis Lenovo notebook hordozásra. Az első gyakorlatilag asztali gépnek számít, mert nehéz, a másikat viszem magammal. Ha nincs asztali géped, akkor ez a megoldás.
2016. máj. 28. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!