Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mikrofonbemenettel rendelkező...

Mikrofonbemenettel rendelkező FM Transmitter-t keresnék, tudtok ilyet?

Figyelt kérdés
Nem kellene semmi extra, se kijelző, se zenelejátszás, csak az, hogy a rá dugott csíptetős mikrofonon keresztül (beszélő pl. gallérjára csípteti) érkező hangot tisztán továbbítsa pár méteres távra.

2016. máj. 26. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Értem, ha jól értelmezem, 1 méter a hatótáv, ennél azért több kellene, 5-10."

Nem jól. Fogalmam sincs honnan van ez az infó.

Amúgy 10 méter nyílt terepen a hatótáv.

Az ára pedig házhoz szállítva 500 forint alatt van. Sajnos ezért viszont össze kell szerelni.

2016. máj. 31. 15:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha gondolod megrendelem, összerakom, kipróbálom és elmondom hogy szerintem milyen.

Ha úgy véled hogy megfelel, akkor elküldöm postán.

Még így is egy ezresen belül maradsz a költségekkel.

Nyilván ez nem egy hifi, zajzáras és automatikus erősítésű, dinamika kompresszoros készülék, arra számítani kell.

Ha ilyet szeretnél, azt nem az fm transzmitter kategóriában kell keresni.

Elektronikában otthon vagyok, hallássérülteknek már alakítottam át számtalan készüléket, főleg kaputelefon és csengő az ami a városban előfordul. Sajnos ezek a megoldások mivel egyediek, nem kaphatóak készen, ha mégis, akkor arany árban.

Ha pl tévénézéshez kellene, arra is másféle megoldás alkalmas.

Ha érdekel, van egy Philips vezetéknélküli audió készülékem, felajánlom ingyen.

Alternatívaként bluetooth eszközt javaslok, de mivel nem ismert pontosan a felhasználás körülménye, erről többet nem tudok mondani egyenlőre.

2016. máj. 31. 16:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ.

Az egy méteres hatótávot valószínűleg ezen információ miatt értettem félre:

With a length of about one meter wire as antenna careful debugging success can voltage

(az általad belinkelt terméknél a "product details" -re kattintva).

Most már leesett hogy antenna hosszára gondol. :-)

Jó lenne kipróbálni ezt, ha nem zajos, de nem akarnék gondot okozni vele.

Azt, hogy mennyire zajos az FM, nem tudom, természetesen azt tudom, hogy a készülékeknél amit gyártanak ilyen célra, mindenféle digital signal processing meg húúú advanced enhanced noise reduction technology meg speech enhancer meg hasonlók rá vannak írva.

Írod:

"Nyilván ez nem egy hifi, zajzáras és automatikus erősítésű, dinamika kompresszoros készülék, arra számítani kell.

Ha ilyet szeretnél, azt nem az fm transzmitter kategóriában kell keresni."

Milyen kategóriában keressek?

Egyszer kipróbáltam hallókészülékhez azt a kiegészítőt, amely segítségével bluetooth eszközöket lehet hozzácsatlakoztatni, gallérra csíptethető mikrofonnal, szólt, de olyan robot hangja volt az illetőnek, hogy élvezhetetlen és érthetetlen volt.

Nem volt 1-2 méternél messzebb, vagy a Bluetooth szabvány volt régi és emiatt a késleltetés nagy, nem tudom...

Én olyanra szeretném használni, hogy bármilyen terembe bemegyek, előadónak odaadom, mikrofont gallérra csípteti, én meg a vevővel távolabb tudom hallgatni amit mond.

Ennyi lenne a felhasználás, másra nem kellene.

Magánban írhatok Neked?

2016. jún. 2. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!