Tisztelt Tagok! Szeretném segítségüket kérni, hogy az új digitális átállással egy régi Philips 14GX8512/59T televíziómon nincs scart csatlakozó, csak egy piros és fehér RCA. Lehet átalakítóval vagy erősítővel set top boxot kapcsolni hozzá?
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 15:22
11/23 A kérdező kommentje:
Hogy értsem a fordított működést? Hogyan kapcsoljam össze?
2016. máj. 27. 20:42
12/23 anonim válasza:
Úgy értsed, hogy attól függetlenül, hogy egyforma kialakításúak a kábelfejek, csak egy irányba viszik a jelet. Egyszerűen csak meg kell fordítani a kábelt.
Én most néztem a set top boxomat, és azon van NF bemenet ( antenna felöli) és NF kimenet, a TV felé
13/23 A kérdező kommentje:
Humax set top boxot kaptunk a T-Home-tól, azon csak scart csatlakozó van :-(
2016. máj. 29. 17:42
14/23 anonim válasza:
valamit elnezel. nekem is humax van, mindenfajta csatlakozo van rajta. szerintem olyan nem lehet, hogy csak scart!
15/23 A kérdező kommentje:
Lefényképeztem, csak scart van rajta, itt tudok képet mellékelni?
2016. máj. 29. 18:40
17/23 anonim válasza:
adtak hozzá egy un. RF osztot. ahol egy bemenet van oda dugd az antennát. a másik oldalon ket kimenet van, egyiket kosd ossze a set top box antenna in bemenetevel, a másikat kosd ossze a tv hagyományos antenna bemenetevel. utána lehet hogy automata hangolast kell inditani
18/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy adtak hozzá, de nem találom,akkor veszek egyet holnap és kipróbálom! A sárga és fehér RCA csatlakozót a TV-be és a scart végét a Set top boxba? Még nem vettem magamnak, csak azt az egyet amit kaptunk próbálgatom, ha sikerül veszek egyet. TV-t nem tudok újat venni, sajnos.
2016. máj. 29. 20:28
19/23 anonim válasza:
MT -FTA MédiAkonverTer Kezelési útmutató - Telekom.hu
20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Írok ha sikerült összeállítanom!
2016. máj. 29. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!