Barmire raklikkelek egy reklam oldal jelenik meg, hogyan tüntessem el?

Figyelt kérdés

Az internethez ,laptophoz sajnos nem nagyon ertek,de annyit megtudtam ez nem virus hanem hijacker.mar töltöttem le programot ami eltavolitana de sajnos nem törtent semmi.Jo virus vedöm is van,az sem segitett.A gond ha barmire raklikelek egy reklam oldal jelenik meg,vagy rengeteg reklam,vagy ha valamit kinyitok fel oldal reklamokkal tele.Mar nagyon idegesitö,Google Chromot hasznalom,ha ez jelent valamit,ki tudna segiteni?

50/N

2016. máj. 25. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt a böngészőt eltávolítod és újra letöltöd másik böngészővel és telepíted. Mivel ha jól értem csak azzal a böngészővel van ez a problémád.
2016. máj. 25. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Bővítmények... és ott lesz ami törölnöd kéne.

Vagy egy adblockert bővítményt letöltesz és kész.

2016. máj. 25. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. máj. 25. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbáld az Adw Cleanerrel eltávolítani, nekem volt hogy segített:

[link]

2016. máj. 25. 16:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolso.Ezt ismerem es nalam sajnos nem segitett,ugyanaz minden mint regen :( . Kesöbb megprobalom amit az elözöek irtak meg nem jutottam oda,most egy masikrol irok.
2016. máj. 25. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!