Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit gondoltok? (Lent hogy mirol?

Kökény Rafael kérdése:

Mit gondoltok? (Lent hogy mirol?

Figyelt kérdés
Nem regebben kedvet kaptam h veszek egy zenedobozt. Talaltam egy szamomra"kedveset" a neve Aduro Beebop portable. 10W-os 800mAh.
2016. máj. 24. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg se kell neznem, hogy elmondjam, ezek a hordozhato hangszorok ilyen kisebb formakban nagyjabol ugyanazt tudjak! Torz hangzas, de nem szolom le, mivel nekem is van. Arra, hogy neha hallgass zenet rajta kivalo, HA NEM KLASSZIKUS ZENET HALLGATSZ. Akkor elvbol kizarnam! Ja es a 800 mAh nagyjabol eleg, kb 3-4 orat fog birni ezzel a teljesitmennyel. Ugye 10w a cucc, 5 V mivel annyival toltod, tehat 2A. Ebbol tudhatod, hogy 2/0.8~3. Nagyjabol 3 oran at tudsz rajta zenet hallgatni, ha teljes hangeron hallgatod
2016. máj. 24. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek #1-el.

A legalja amit én javaslok és elfogadható az a JBL Flip 2, csak sajnos nem igen kapsz olyat 20 alatt.

Nekem is van egy kis szutyok (mert kb akkora is), ha valahova csak elugrok rövidebb időre, de nem éri meg elvinni a hangfalamat annyi időre akkor őt elviszem meg viszem a jack kábelem és kész, eleve akkor tovább bírja az aksija, persze nem kell csodát várni tőle, főleg, hogy mindegyik ilyen olcsó hordozható a legócskább anyagból készülnek ami úgy rezonál hogy azt iszonyat hallgatni, kb 2x jobban szólnak (legalábbis az enyémmel ez megoldható volt) ha egy 0,5L-es dobozba be bírod építeni, még az is masszívabb.

2016. máj. 24. 21:43
 3/3 anonim válasza:

#1: A szamolasodba apro hiba csuszott:

0.8Ah / 2A = 0.4h = 24 perc. (A reciprokat szamoltad.)

Persze ennel tobbet fog mukodni, mert nem megy maxon vegig. Erre inkabb valami tesztet kellene keresni.

2016. máj. 25. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!