At At kérdése:
A Mortal kombat x-ből van olyan változat pc-re amely nem Steam-es? És a karakterek mind benne vannak?
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 15:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem valamelyik torrent oldalról le tudod úgy szedni... De én olyan február környékén vettem (Steam-es) ,majd olyan 1 hét múlva a Kombat Pack 1-et hozzá
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Holnap elmegyek a Mamutba és ott megnézem,hogy van e olyan belőle.Ha megvenném a Mkx-et,abban már benne volna Predator,Leatherface,és Alien igaz?
2016. máj. 27. 20:06
3/4 A kérdező kommentje:
De úgye a karakterek(szereplők)benne vannak mind ha megveszem?
2016. máj. 27. 21:04
4/4 anonim válasza:
Bocsánat előre ,hogy későn látom a kommented ,de ha lemezen veszed az MKX-et boltban ,akkor Goro az benne lesz ,a többi karaktert meg kell venni.
Kombat Pack 1: Jason , Predator , Tremor , Tanya
Kombat Pack 2: Leatherface , Alien , Bo'Rai Cho , Tri Borg
De a Kombat Pack 2 csak Xbox-ra és PS4-re van PC-re nem adták ki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!