BitMiller kérdése:
Van-e olyan tablet, mely a következőket egyesíti magában: Win oprendszer, sim (internethez) és microSD (valamire való tárhelyhez) slot, bluetooth (billentyűzethez)?
Figyelt kérdés
Meg is mondom, mire kéne: tömegközlekedési eszközön (BKV, MÁV) szeretném a kódolást gyakorolni (MySQL, C# .NET, stb.), plusz jó, ha a kódjaimat/projektjeimet hurcibálni tudom magammal (és nem feltétlen vagyok a Felhőhöz kötve). A netbook-ok úgy sejtem teljesítik igényeimet, de azoknál egyel kisebb mérettartományban gondolkodom.
Plusz egy kérdés/igény: usb, vagy microUSB port, hogy pendrive-ot is tudjak időnként csatlakoztatni. Illetve microUSB porton keresztül olvasható-e normál usb-s (átlag) pendrive egy átalakító adapterrel/kábellel?
2016. máj. 16. 11:08
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Az igen, olyan 240ezer körül... :) 100ezerrel kevesebbért nem nagyon lesz?
2016. máj. 16. 20:27
3/3 szántóvető válasza:
már lejjebb ment az ára,keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!