Médialejátszó vagy bluray lejátszó? Melyiket vegyek és milyen típust?
Ha csak USB-ről nézel filmeket, akkor mindenképpen médialejátszót vegyél.
Bár nem tudom mennyit szánnál rá, de én ezt tudom ajánlani (~45ezer), kb 1 éve használom:
Még nem volt olyan, hogy valamit ne játszott volna le.
Jöhet neki akármi: 50gigás blu-ray lemezkép (.iso), FullHD 3D filmek, 7.1 DTS-HD MA / 7.1 Dolby TrueHD hang, hálózatról is lejátszik (LAN csatlakozó), netről egyből letölthető vele a sorozathoz/filmhez a felirat stb.
Van magyar nyelvű support/fórum a neten.
Igen, ez sokkal jobbnak számít, mint a TV beépített lejátszója.
Jobb a hangminőség - ha van digitális aktív erősítős hangrendszered, annak akár HD hangot is tud küldeni HDMI-n.
Blu-ray lejátszókba fejlesztett processzor működik benne, tehát a képminőség remek, nagyon gyorsan lehet léptetni a filmet, kb mint számítógépen. Tudja a 24p-t, sőt a 23.976-os képfrissítési forrást is felismeri, így nem lesznek mikroakadások amiatt a 0.024fps különbségből kifolyólag.
Akármilyen HDD-t, pendrive-ot felismer (2-t is egyszerre), SD kártyát is bele lehet dugni.
Az internetes része (Youtube, böngésző meg hasonlók) kicsit lassú, dehát nem kimondottan erre lett tervezve, csak ezt is tudja. Viszont telefonról irányítva a Youtube teljesen jól működik. De ezt a TV-d úgyis tudja enélkül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!