Tablet választás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy tabletet vásárolni ajándékba idős (60+) nagyszüleim számára (tönkrement a számítógépük, amit jó ideje nem is javíttattak meg, és arra gondoltam, amire ők használják, arra egy tablet is elég.)
Mivel a zsebpénzből gazdálkodom, így fontos lenne, hogy lehetőleg minél olcsóbb legyen.
Amire kellene:
- hírek olvasása online
- e-mailezés
- heti kb 2X fél óra facebook
- egyszerűbb játékok (pl. pasziánsz) játszása
Nyilván persze az is fontos lenne, hogy ne menjen tönkre két hónap múlva. Tudnátok ajánlani valamit? :)
2016. máj. 12. 20:01
1/3 Alain Delon válasza:
Szerintem olyan időseknek nem igazán jó. Kicsi a felület rajta. Nem biztos, hogy könnyen tudnák kezelni.
2/3 A kérdező kommentje:
A telefonomon (4") már pasziánszoztak, azzal nem volt gond, ezért is gondoltam, hogy a tablet jó lenne.
2016. máj. 12. 21:24
3/3 anonim válasza:
miert nem veszel nekik masodkezbol egy core2duo gepet 2gb rammal, meg mindig 100-szor jobb mint egy tabi, es 5-szor olcsobb is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!