Philips Full HD TV USB lejátszási probléma, akadozás?
Figyelt kérdés
720P-s MKV film lejátszásakor néha beakad a kép USB-n való lejátszáskor. Nem tudom mi lehet a probléma,mert legelőször a Visszatérőt meg tudtam nézni,semmi gond nem volt,de most az utolsó két filmnél többször is beakadt a hang és a kép. Lehet az a probléma,hogy az utóbbi két filmet egyből pendrájvra töltöttem le,internetről?
külső vinyót használj ne pendrive-ot, és ha mégis akkor minimum class10-est és vmi márkásat..de inkább a vinyó
2016. máj. 10. 12:44
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs külső vinyóm,ezt a pendrive-ot pedig most vettem,egy Kingston 64gb-os 3.0-ás pendrive
2016. máj. 10. 12:47
3/6 anonim válasza:
Hidd el, a lejátszást nem tudjuk befolyásolni, az csakis az adathordozód olvasási sebességén múlik.
Kérj kölcsön valakitől egyet és próbáld ki.
Hiba lehet még esetleg a tömörítés minősége, próbáld meg PC-n is lejátszani, ugyanott akad esetleg vagy sem.
2016. máj. 10. 12:51
4/6 A kérdező kommentje:
PC-n "sajnos" nem akad :( De mitől lehet az,hogy nem folyamatos az akadás? Ez kb. egy óra után jött elő...Addig semmi probléma nem volt. A Visszatérő is MKV formátum 720P-s felbontású volt és meg sem reccent egyszer sem. Most egy kicsit lehangolódtam. Sima BDRIP filmekkel is lehet ilyen probléma?
2016. máj. 10. 13:01
5/6 anonim válasza:
Az MKV alapbol durva tomoritesu, sokat kinlodik a TV procija hogy kiszedje belole a filmet. Lehet ettol melegszik es egy ora mulva akadokik.
Olyan formatumban szedd le ami minnel nagyobb fajlmeretben van meg, mert akkor annal kissebb a procihasznalat.
2016. máj. 10. 16:36
6/6 A kérdező kommentje:
Nos,most nem a pendrive-ra,hanem a gépre és onnan másolva a pendrive-ra tettem egy 720P-s filmet,ami 2 órás,MKV formátumban. És tökéletes volt,szóval nem tudom,hogy mi itt a probléma...Lehet,hogy nem jól választottam le a pendrive-ot a gépről? (Nem választottam le,csak leállítottam a gépet és utána húztam ki a pendrive-ot) Vagy tényleg az lehet a baj,hogy nem a gépre töltöttem először a filmet!? Na mindegy,estére megnézek ugyanígy mégegy 720P-es MKV filmet. De ha a pendrive-al lenne probléma,akkor az folyton előjönne nem!? Legalábbis egy 2 órás filmnél biztosan!?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!