Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miskolcon hol lehet elektromos...

Miskolcon hol lehet elektromos cigarettát kapni?

Figyelt kérdés

[link]

Ehez hasonlót, ízesitett patronokat lehet hozzá kapni, ha jól tudom vízet párologtat és azt alakítja füstté, 2000-3000 Ft értékben vásárolnék, 16 ezer körül láttam már az Auchanben de az nagyon drága.

2016. máj. 5. 16:34
 1/1 anonim válasza:

Nekem is volt hasonló árú...és felejtős. Semmi gőz nem jön belőle élvezhetetlen.

Ha ecigizni szeretnél, akkor be kell áldoznod egy komolyabb összeget, de pl vehetsz a jófogáson is használtan, csak kicseréled a csutorát és kész.

Amúgy utána egy fél évre elegendő nikotinmentes alaplé+az ízek kijönnek kb 6000 ft.-ból és kb még 2000 amit a kazánra kell költeni, ez attól is függ miylet veszel. Nem vizet párologtat, hanem egyfajta glikolt, ha jól tudom, egy jó sűrű és ragacsos anyagot. Vannak akik szerint ez is egészségtelen.

2016. máj. 10. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!