Szeretnék venni egy xbox 360at, miben számit a belső tárhelye?

Figyelt kérdés
Csak azt nem tudom hogy miben szàmìt hogy mekkora a belső memoriàja? Egy 20gigabàjtossal menne a fifa 16, nekem ez a lènyeg?
2016. máj. 4. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Elvileg nem számít gyakorlatilag igen Úgy értem az Xbox360 játékok 95%nak csak maximum annyi kell, hogy legyen legalább 256MB hely a gépen (ha nem akarsz menteni, de azok is csak pár megabyteok). Az összes újabb gépen van legalább ennyi beépítve, a régebbieken egy usbs pendriveal meg lehet oldani ha nincs hozzá merevlemezed.

Gyakorlatban viszont van pár dolog amit érdemes tudni. Az egyik az, hogy ha van elég helyed akkor oda feltelepítheted a játékaidat, ugyanis a gép lemezmeghajtója elég hangosan pörgeti egyébként. Ha a játékokhoz akarsz letölteni kiegészítőket (DLCket) akkor azoknak is kell valamennyi hely (néha több GB is). Érdemes azt is tudni, hogy ha 20GBos merevlemezed van akkor a gép csak olyan 13GBot tud belőle használni, mert a többi másra kell neki. Sőt vannak játékok amiket kötelező telepíteni így azoknak még akár kevés is lehet.

Szóval röviden, megnéztem és a FIFA16 egy lemezes játék és 6.72GB a mérete ha feltelepíted vagyis ha csak kifejezetten az a játék érdekel ahhoz biztosan elég a 20GBos gép, de valószínűleg már csak apróságok férnek majd fel mellé, talán még egy kisebb játék.

Még annyit, hogy a géphez lehet bármilyen legalább 2.0ás USB pendriveot vagy merevlemezt kötni és azt is használni ha nagyon kell.

2016. máj. 4. 16:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm vàlaszt, sokat segìtettél.

Még annyit hogy 20gigàs xbox360 alig hasznàlt 15ezer forintért jò vàsàr lenne?

2016. máj. 4. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!