Ha mindig lefagy a gépem és a Google sem működik megfelelően mit csináljak? Van gyorsítóprogram?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a Google nem működik jól, hogy rákattintok, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta, de csak néha csinálja így. A gép lefagy, tök használhatatlan, én meg csóró vagyok, nincs pénzem másikra,. de újratelepíteni sem akarom. Nagyon régi gépről van szó. Létezik gyorsítóprogram? Vírusirtó is csak most került rá, pedig évek óta használom. Mit tudnék tenni, hogy használhatóbb és gyorsabb legyen? Hogy ne fagyjon le? Köszi!2016. ápr. 30. 18:18
11/16 anonim válasza:
Mennyi a memória? Ha kevesebb, Win7, ha több Win8.1. Ha 1-2 éves a géped, Win10.
12/16 A kérdező kommentje:
A 10-et is lehet torrentezni? Nincs rá pénzem, hogy megvegyem. :/
2016. júl. 9. 19:35
13/16 anonim válasza:
A Win10 még ingyen van július 29-ig. Ha van licenszes, aktivált Windows7 vagy 8.1 a gépeden, azt lehet Win10-re frissiteni. Innen letöltheted:
14/16 A kérdező kommentje:
És nem kell utána már sohasem fizetni? Én úgy hallottam, hogy utána fizetni kell érte.
2016. júl. 9. 20:10
15/16 anonim válasza:
Ha most július 29-ig letöltöd és telepíted, SOHA nem kell fizetned érte.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a tájékoztatót, ment a zöld. :)
2016. júl. 10. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!