Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem indul Xbox360-on...

Miért nem indul Xbox360-on némelyik játék? (több lent)

Figyelt kérdés
Adott egy Xbox 360 flashelt(!) konzol, amire gépről szedek .god-os játékokat és usb-ről rakom fel őket. Már jó néhányat ráraktam és mindegyik szépen működött idáig 2-3 kivétellel. Az a 2-3 csak annyit csinál, hogy mikor rámegyek a borítóképére és rámennék a Play game gombra szimplán csak nem reagál rá. Hibaüzenet semmi, csak nem reagál. Eddig normálisan tudtam vele játszani, de 1-2 napja ezt kezdte el és nem bírom elindítani csak abból a mappából, ahonnan rátettem(Utilities-File manager). Mit lehet ezzel tenni, hogy ne kelljen mindig oda belépnem?

2016. ápr. 28. 19:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!