Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem jó az internet?...

Miért nem jó az internet? Többi lent

Figyelt kérdés
Most lett bekötve az internet, a másik laptopon jó a wifivel és a vezetékkel is az én laptopomon egyikkel sem. Wifit is megtalálja, tökéletes a jel. Kapcsolódik, azt írja ki, hogy nincs internet (biztonságos). 651-es hibakódot ír ki. Utánanéztem már, hogy mi az, de mivel én nem értek az ilyen ppoe meg ilyesmi dolgokhoz, így nem tudom mit kellene pontosan tennem?... egy másik wifivel tökéletesen működött a Laptop, kipróbáltam úgy, hogy a telefonomon megosztottam a netet, annál is ugyanezt írta ki. Csak nem értem akkor, hogy a másik wifivel meg miért működött tökéletesen...

2016. ápr. 26. 15:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!