ThodEE GoD kérdése:
Buborék oszlopban milyen folyadék van?
Figyelt kérdés
Van egy plexi hengerem ennek csinálok talpat egy tömszelencével és egy visszacsapó szeleppel lenne rákötve egy akvárium levegőztető.
Glicerinnél sűrűbb víztiszta folyadék ami nem bántja a plexit van vagy elég ha tömény glicerinnel feltöltöm?
Tanácsokat és ötleteket előre is köszönöm !
Nem voltam biztos a topik választásban, elnézést ha rosszul gondoltam !
2016. ápr. 24. 17:15
1/6 anonim válasza:
"Varázsuk kulcsa, hogy képesek összehozni a víz, a színes fények és a buborékok különleges harmóniáját."
"A víz, a levegő és a színes fény kápráztató hatást gyakorolnak, a számtalan egyedi kialakításuknak köszönhetően erős és tartós benyomást keltenek az ügyfelek körében."
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm tudok olvasni, és én linkeltem be hogy mindenki értse miről beszélek, alulról ledekkel meg lesz világítva, pumpa adja bele a levegőt, de a kérdés az hogy milyen folyadék van benne amiben lassabban mennek felfelé a levegő buborékok? !
2016. ápr. 24. 17:23
3/6 anonim válasza:
hát én a víz szóból a vízre gondoltam, akkor nem tudok olvasni bocsi
4/6 A kérdező kommentje:
Értem , de akkor miért megy fel benne lassabban a buborék mint az akváriumban?
2016. ápr. 24. 17:33
5/6 anonim válasza:
Esetleg glicerin, vagy glicerin és víz keveréke. Viszont a víz csak desztillált víz legyen, vagy hamar be fog zöldülni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment a zöld mancs mindkettőtöknek részemről :)
2016. ápr. 26. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!