A (3,5mm) Jack dugó elosztó megfelezi a hangot a (két) kimenet (ek) között?
Figyelt kérdés
Használnám gépen és mobilon is.
(Még nem vettem, de tervezem, ezért is kérdezem.)
2016. ápr. 23. 23:09
1/7 anonim válasza:
én vettem egyyzer egy ilyen olcsóbb fajtát, az egyik fülesben halkabban szólt sokkal a zene, mint a másikban
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem is veszek ilyet, én is olcsót akartam (200 Ft.)
2016. ápr. 24. 00:41
3/7 anonim válasza:
nem tudom, h mindegyik olyan-e, végülis 200ft nem nagy pénz érte, lehet egy próbát megér, lehet csak az enyém volt selejtes :D
4/7 A kérdező kommentje:
+postaköltség
ilyen dolgokat vaterán szoktam intézni
köszi a választ
még meglátom...
2016. ápr. 24. 10:54
5/7 Szirty válasza:
A hangerő különbséget valószínűleg nem az elosztó okozta, hanem az hogy a két fülesnek eltérő volt az impedanciája.
7/7 anonim válasza:
igen, erre én is gondoltam (mármint nem az impedanciára, mert azt se tudom mit jelent), de az tény, hogy nem teljesen ugyanolyan fajtájú fülest használtam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!