A JBL Pulse 2 változtatja a színét vagy csak olyanra van festve?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 19:05
1/12 anonim válasza:
komolyan ezt ide kellett kiírni, ahelyett, hogy googleban az első videó találatot megnézted volna?
2/12 A kérdező kommentje:
igazából teljesen kivagyok agyilag, szóval ne várd el, hogy gondolkozzak
2016. ápr. 23. 19:11
3/12 anonim válasza:
aham...de tényleg én kérek elnézést, hogy nem ismerek olyan élethelyzetet, ahol az ember egy egyszerű google keresés már nem tud megcsinálni, annyira "kivan agyilag", de be tud lépni gyakorira, meg tudja írni a kérdést, és még vissza is tud írogatni :D
4/12 A kérdező kommentje:
komolyan mondom :)
2016. ápr. 23. 19:31
5/12 anonim válasza:
nincs neked semmi bajod, ha ehhez van erőd akkor a googlehoz is :D
6/12 A kérdező kommentje:
te már csak jobban tudod:)
2016. ápr. 23. 20:20
7/12 anonim válasza:
minden egyes válasszal csak azt támasztod alá, hogy itt nem csak annyi probléma van, hogy "kivagy agyilag"
8/12 anonim válasza:
bocsi hogy közbeszólok de én sem tudtam hogy be van festve belül az égője
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
És szerintetek 50.000 Ft értékig, melyik JBL wireless hangszóró érné meg a legjobban? Mármint teljesítményre?
2016. ápr. 24. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!