Erről a házimozi rendszerről mi a véleményetek?
Egy Samsung F8000 TV-hez használnám. Fontos, hogy kicsi hangszórós legyen, mert a ferde tetőtéri fal miatt nem fér el az álló, valamint fontos az 5.1 és nem szeretnék magas árkategóriába menni, de fontos a jó hangzás.
Esetleg másik alternatíva?
Az elvárásaid halmazainak nincs közös metszete...
Kicsi hangszórók/jó hangzás, alacsony árkategória/jó hangzás, alacsony árkategória/vezeték nélküli surround...
Ezekkel a kicsi hangszórókkal tuti nem lesz semmi használható mélyközeped, viszont az a bassreflex doboz ott fog dübögni. Ha ezt veszed, A bassreflex dobozt elhagynám (úgyis csak a szomszédok felidegesítésére lenne jó), az első két hangfalat lecserélném egy pár rendes hangfalra (csak kérdéses, hogy az erősítő hangváltója átállítható-e ehhez...).
Ezt találtam: LG LHB725
Vélemény?
Az LG ezt tudja: LPCM LPCM
Dolby Digital Yes
Dolby Digital Plus Yes
Dolby TrueHD Yes
DTS Yes
DTS-HD High Resolution Audio Yes
MPEG 1/2 L2 Yes
MP3 ID3 Tag Yes
WMA Yes
AAC Yes
FLAC Yes
A Logitech valamivel kevesebbet, más fórumon is tapasztaltam. Miért rosszak ezek? Közel ugyan az az árfekvés. Nem vitatkozni szeretnék, csak kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!