Megéri Launchpad-et venni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és azon gondolkodom, hogy be kéne fektetnem egy Launchpad-be. Zene tapasztalatom annyi, hogy járok gitározni,de zongorára nem, bár nem tudom hogy ez számít-e :D Nem foglalkoztam még elektromos zene készítésével, és nem tudom hogy milyen szintű tudás kell ahhoz, hogy legyen is haszna a Launchpadnek, bár én úgy érzem, hogy jól ellennék vele és bele is jönnék, bár még egyenlőre azt se tudom, hogy hogy kéne beprogramozni vagy ilyesmi. Érdemes így belevágni?

2016. ápr. 21. 17:49
 1/2 anonim válasza:
A programozása elég egyszerű találsz róla videót a youtube-on.A launchpad-ből több fajta is van.Ha hobbi szinten szeretnél dalokat játszani rajta akkor a Mini verzióját ajánlom(33.000ft).Ha pedig nemcsak hobbi szinten akkor a pro-t (95.000 ft) A launchpad-hez nem kell különösseb zenei tapasztalat.Remélem tudtam segíteni :) u.i:A launchpad programozásához ajánlott macbook ha nincsen nem baj vannak windowsra is ilyen porgramok.
2016. júl. 31. 15:33
 2/2 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges zenei tapasztalat, főleg programozni kell tudni hozzá ha saját zenét vagy lightshowt szeretnél csinálni. Ha ezek nem mennem vagy nem érdekel, akkor le lehet tölteni mintákat és begyakroloni őket. Én is tervezek venni egyet szerintem megéri.
2021. febr. 20. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!