Van két tv-m és ütik egymást mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy a gépemhez, LG 3D tv monitorom van és most vettem egy szintén LG rendes nagyképernyős tv-t.
Viszont ahogy beüzemeltem és ki akartam próbálni szembesültem azzal, hogy mindkettő távirányító működteti a másik készüléket is és ez így nem oké.
Tud valaki erre valami megoldást?
2016. ápr. 19. 19:54
1/6 anonim válasza:
Sajnos ez így van, a távirányítók ha kicsit különböznek is , de viszik a másikat, ez így van már jó pár éve az LG nél, nem tudsz semmit tenni. Ha mindkettő Samu lenne akkor is így lenne, ez vigasztaljon.
2/6 anonim válasza:
gyenge elemet rakj bele. És ha ráírányitod csak egyik fog menni.
3/6 homo ludensz válasza:
Én ugyanebben a cipőben jártam. Samsug tv.t használok a PC.-hez monitornak és ugyanebben a helyiségben van (nappaliban) egy Samsung okos tévé. Mindkettő ugrott a távkapcsolóra. Szépen leragasztottam a monitornak használt TV. "szemét" és megoldódott a probléma. Kézzel bekapcsolom a PC.-s tv.-t mikor leülök internetezni és lecsukom mikor megunom. A távirányítóval meg kacsolgatom az okos tv.-t. Van mikor a PC.-n keresek filmet és a nagy tv.-re viszem át s ott nézem.Ezt meg lecsukom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, a leragasztásra én is gondoltam, de azt hittem van valami megoldás mondjuk, hogy átkódolom :D
2016. ápr. 19. 20:12
5/6 anonim válasza:
Használd az infrás távkapcsolót, azt is adtak hozzá.
6/6 anonim válasza:
LG smart TV-ét lehet wifin kersztül is kapcsolgatni, okostelefonnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!