Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van 2 év garanciám a Mediamark...

Van 2 év garanciám a Mediamarktban vásárolt Mini Segwayemre, ha 1 hónap után vissza viszem, kicserélik, vagy vissza kapom a pénzt?

Figyelt kérdés
Nos a kérdésem az lenne, hogy körülbelül 1 hónapja vettem Bécsben a Mediamarktban egy Mini Segwayt és kaptam rá 2 év garanciát. Nos nem tudom pontosan, mit is jelent ez a garancia, mármint hogy mi számít bele abba, hogy kicseréljék. Egyik családtagom kipróbálta, és elég nagyot zakózott vele, ami miatt megrepedt a bal oldalán elöl és hátul is ( hátul a csavar nál ). Megragasztottam pillanatragasztóval, mivel a csavar alig fogta, de egy idő után mindig egyre rosszabb lesz, és azt nem tudom, hogy vissza vihetem kicseréltetni, vagy a pénzemet vissza kérhetem ez esetben, vagy nem? Esetleg ha azt mondom, hogy valami belső hibája van, és az miatt, vagy van rá valami módja, hogy kicserélhessem? Ha pénzem kapnám vissza még jobb is lenne, de persze most mindegy. Előre köszi válaszokat.

2016. ápr. 17. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:

ez user error

erre nem vonatkozik a garancia

ráadásul az, hogy egy másik (nem is létező) hibára hivatkozva akarod kicseréltetni a törött cuccod elég röhejes :D

most képzeld el, hogy pl az autód elejét leviszi a vonat, te meg betolod a szervizbe, hogy nem lehet letekerni a hátsó ablakot...most akkor ki kéne cserélni a kocsit?

2016. ápr. 17. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Onnantól, hogy megtörtétek, ugrott a garancia.
2016. ápr. 17. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyilván egyik sem. Esetleg javítják, a megfelelő pénzösszeg ellenében.
2016. ápr. 17. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Jaja normalisan atgondolva igazad van :D

Hat akkor ha majd hasznalhatatlan lesz megjavittatom

2016. ápr. 18. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!