Gamervagyak kérdése:
Grafika levétel winows 10?
Figyelt kérdés
Hogy tudomle leveni a grafikát a windows 10 es gépen?2016. ápr. 14. 20:35
1/6 anonim válasza:
15mp bogarászás után rájöttem hogy a GTA5-nek szeretnéd levenni a grafikáját (mondjuk beleírhattad volna a kérdésbe hogy egyértelmű legyen), kérlekszépen ha nem lenne elég egyértelmű akkor mondom:
SETTINGS > VIDEO, (vagy) GRAPHICS.
Nehéz volt?
2/6 A kérdező kommentje:
windows 10 zes gépház van és ot
2016. ápr. 14. 20:59
3/6 A kérdező kommentje:
ugy értem a beállitások helyet gépház van és tegnap kaptam a gépen
2016. ápr. 14. 20:59
4/6 anonim válasza:
Egy játék grafikai beállításait ne a Gépházban keresd!
5/6 A kérdező kommentje:
de anyira lagol hogyn a játékba nem lehet odáig eljutni meg letöröltem aztán fiszatelepitetem és aszt akartam ezel elérni hogy ne a c meghajtora rakja a játékot hanem az ere az van beálitva hogy az ere rakja de mindent a cére rak
2016. ápr. 15. 15:16
6/6 anonim válasza:
Hát ha nem megy akkor ne játssz vele! Vagy vegyél új gépet és akkor nem kell magadból gyakorin hülyét csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!