Egy Nubwo No-3000-es fülesem van és pár hete volt, hogy nem halottam youtubon a beszédet a zene is nagyon halkan és furán szólt aztán a mikrofon teljesen nem müködik már a handszórok is szontén tehát már hang alig jött belöle skypon meg nem is hallotak. Ezért egyszer szikszalagal probáltam igazítani a kábelen ahol bemegy a fejhallgatóba, de végül már az se segített rajta. Most elhatároztam, hogy kóvágom a hibás részt, de a vezetékelésnél nem érintkezik, ez azért lehet, mert cska pödörtem nem forrasztottam? Vagy holvan az a szál rajta ami érintkezik? [link]
Nagyon fontos lenne még ajándékba kaptam, de valamiért a kábelje megszakadt vagy mi és amiatt teljesen használhatatlaná vált. Mit lehet vele csinálni? Ha ennyi kép nem elég a kérdés megválaszolásához akkor szóljatok írjatok és küldök még! De kérem aki tud adjon tippet vagy segítsen bárki aki ért ezekhez nagyon sokat jelentene. Elöre is köszönöm!
Lakkszigetelésű huzal. Pákával picit meg kell égetni, akkor lefüstöl a lakk és be tudod ónozni.
2016. ápr. 11. 22:26
2/8 A kérdező kommentje:
Azoknak a kis kábeleknek a felépítése belül ilyen szövet vagy mi kivül meg ezek a húzalok és azok? És mindegyik olyan apró húzalall meg kell csinálni? Tehát csak úgy lezs normális? Mármint egy kábelen azok a kicsikre gondolok.
2016. ápr. 11. 22:29
3/8 A kérdező kommentje:
Mert egy kábelen kb 10 olyan kis száll van
2016. ápr. 11. 22:30
4/8 A kérdező kommentje:
Ja és nem tudom ez mennyire számít, de mikrofon és fejhallgató egyben.
2016. ápr. 11. 22:32
5/8 A kérdező kommentje:
Ja jó leeset, hogy az egészre érted. Bocsi cska még soha nem volt dolgom ilyen kábelel meg nem forrasztók olyan nagyon sokat.
2016. ápr. 11. 22:50
6/8 anonim válasza:
Minden egyes rézszálon ott a lakk, így nem kell 2-3 külön szigetelések. Az azonos színűeket összesodrod és rámelegítesz, mikor picit megfüstöl, akkor már kb megfogja az ón is. A részszálak közé szőtt műszálak csak a rugalmasságot, mechanikai stabilitást nővelik.
2016. ápr. 11. 23:13
7/8 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a választ
2016. ápr. 12. 05:49
8/8 A kérdező kommentje:
Szerelés után tökéletesen müködik minden funkciója. Köszönöm a segítséget. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!