Miért nem jó a selfie bot?
Figyelt kérdés
vettem egy mini monopodot ebayen
azt írja, hogy iphone,acer,htc telefonokra + Extendable handheld self-stick for iPhone 4 5 5C 5s 6 6 Plus, for Samsung S6 edge S6 S5 S4 S3 S2
.. de az acer meg a htc az androidos.összekötöttem a telefonnal és nem reagál a felvételre.akkor csak bluetoothos jó ehhez a telefonhoz? a kameramenübe beállítottam mindent.a dobozán az van, hogy android 4.2.2. nekem 4.4.2 van. (huawei p7 mini)/főzött rom.
2016. ápr. 11. 16:09
1/8 anonim válasza:
Nézd meg, a kamera beállításainál van-e olyan, hogy hangerőgombra exponáljon. Ha nincs, tölts le egy olyan kamera alkalmazást, ami tudja ezt.
2/8 A kérdező kommentje:
ott csak a nagyítás és a kioldó gomb van.
2016. ápr. 11. 20:12
3/8 anonim válasza:
Aham, és mit lehet beállítani a kioldó gombnál?
4/8 A kérdező kommentje:
hangerő gomb funkciók -> nagyítás, kioldó gomb. ezt a 2.t lehet választani és ennyi. nincs tovább
2016. ápr. 12. 14:21
5/8 anonim válasza:
Akkor kiválasztod, hogy kioldógomb legyen, és örülsz :)
6/8 A kérdező kommentje:
örülnék, ha működne vele. de nem működik semmivel. bluetootht kell venni nem ilyen jack izét
2016. ápr. 12. 14:36
7/8 anonim válasza:
Na az furcsa. Ha az van beállítva, működnie kellene. Másik kamera alkalmazással próbáltad? Asszem EZ Selfie Camera támogatja ezt. Ha az sem, akkor lehet, a bot rossz.
8/8 A kérdező kommentje:
melyik az az EZ Selfie Camera app?
ha bedugom a jack cuccot akkor látom a fejhallgató ikont. csak mikor kattintok akkor nem csinálja a képet egyik beállításnál se.
2016. ápr. 12. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!