Hogyan tudnam kiiktatni a Kossuthot?
Amikor én tanuló voltam, ott azt csináltuk meg, hogy egy FM transmittert hangoltunk arra a frekvenciára. Hetekkel előtte rögzített felvételeket vágtunk össze. Illetve a lottósorsolás számait, arra, amivel az öreg mindig játszott. Nem volt egy kis munka összehozni, de megérte az látni amikor a "rádióban" bemondják a számait és mindent eldobálva elrohan.
Sose jött rá, de valahányszor szóba jött, nehéz volt röhögés nélkül megállni amikor mesélte hogy teljesen úgy hallotta mintha az ő számait mondták volna be.
Mégis hogy gondolod? Hozzányúlni máséhoz, tönkretenni más tulajdonát? Azt hallgat amit akar, joga van hozzá. Neked is jogod van nem ott dolgozni.
Ha az én cuccomhoz nyúlna valaki ártó szándékkal, annak nagyon csúnya vége lenne, középtávú munkaképtelenséggel súlyosbítva.
És? Ő meg a Kossuthra vágyik.
Ki van ott régebben, ki a rangidős? Nem te.
Ettől kezdve nyasgem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!