Miért nem sikerül telepíteni a VGA drivert?
Figyelt kérdés
Fujitsu Siemens Amilo Li 1720 laptopom van, ATI Radeon Xpress 200M (rc410m)típusú videokari van benne, letöltöttem hozzá már vagy 15 driver-t és egyik sem jó. van amelyik fel megy rá újraindítom és sehol a driver a legtöbbje pedig azt írja ki hogy INF hiba. Nem sikerült megtalálni a videó vezérlőt.
A telepítő nem tudta befejezni a telepítést bla bla bla... Miért nem engedi feltelepíteni? Valaki tud segíteni?
2016. ápr. 9. 11:28
1/2 anonim válasza:
Itt a laptopodhoz drivereket, csak válaszd ki milyen oprendszer van a gépeden. Ha esetleg windows 10-ed van azzalne görcsölj, mert telepíteni fogja magának. Esetleg eszközkezelőbe nézd meg a hardverazonosítókat, és az alapján keress drivert. Ha nagyon nem megy, írj privátban, TeamViewer-el szívesen ránézek. Remélem tudtam segíteni.
2/2 Ricsi1977 válasza:
huuuuuu nekem is ez a problémám ugyan ez a tipusú a laptopom a vidi kari is ... én is nagyon sokat leszedtem már de semmi nem történik ugyan ugy mint neked .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!