Melyik TV-t válasszam?
sziasztok!
Szerintetek ezekből melyik jobb? melyik éri meg?
Mi az a CMR? 200Hz v 400Hz? A Hz az a képfrissítés? Érzékelhető a 200 és a 400 közötti különbség? Edge v direct led? A direct led többet eszik, de ez napi 4-5 üzemórával sokkal nagyobb kiadás havonta?
Samsung UE40H6400 40" Full HD 3D Smart LED TV (400Hz CMR,Beépített Wi-Fi,Quad Core) kb145e
Samsung UE48J5100A 48" Full HD LED TV (200Hz PQI) kb131e
Samsung UE43J5500A 43" Full HD Smart LED TV (400Hz PQI,Beépített WI-FI,Quad Core) kb130e
Wifi jó dolog de kábelezni tudok, PCre kötve (HDMI-n) filmezés a cél, néha talán game, de nagyon ritkán.
Smartnak hívták azt aki nekem eladta. Én a hùlye pedig megvettem.
Sima fullhd tévét kell venni amelyikben a csatornakeresès, hangerő, ki-bekapcsolás nem egy hülye procin megy keresztül egy még hülyébb szoftverrel tetőzve.
Minden szakújság író és a nappaliban lévő 65"-os, és hálóban lévő 55"-os UHD is ez bizonyítja, hogy újra a Sony lett a legjobb. Csak a legtöbben Full-t néznek FullHD tévén például blu-ray-t ott nem számít, vagy FullHD adást ott meg menüben és beállításokban kapnának pluszt csak.
Sony-nak rossz a PR-ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!