Ebay-en lehet készpénzzel fizetni?
Figyelt kérdés
Láttam ebayen ezt a "mini segway" kb 30 000 forintér. Ez kamu vagy nem ?? Mindenhol láttam már ilyet és ott pl 100 000 meg 200 000 ft. Kockázatos. Ilyet rendelni?? Lehet készpénzzel valahogy fizetni ????2016. ápr. 4. 23:12
2/3 anonim válasza:
Hát, ha elviszed a pénzt az adott országba, az eladónak, akkor lehet. Más esetben előre kell fizetni. Erre való a paypal... biztonságos és védi a vevőt. Semmi kockázat nincs.
3/3 anonim válasza:
Te tudsz magyarul? A készpénz, az a tárgy, ami a kezedben van, s készen áll arra, hogy fizess vele. (Innen ered a hibásan írt és mondott kézpénz).
Tehát te azt kérdezed, hogy a bankjegyekkel és érmékkel tudsz-e fizetni egy elektronikus felületen. Nem. Ha beledugdosod a monitorba, akkor sem.
Néztem néhány magyar oldalt. 100 ezer körül van valóban. Ettől függetlenül lehetséges, hogy az a termék valóban annyiba kerül.
Amit feltétlenül nézz meg, hogy az eladó mennyit üzletelt eddig, s milyen az értékelése. Az e-bay-en eladó és vevő kölcsönösen minősíti egymást.
Ha 90% feletti értéket látsz, még sok eladása is volt hozzá, akkor nincs mitől tartanod.
S maga az e-bay is biztosít utólagos megoldást csalók ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!