Reflex r150 baby hangelnyelo szivacs?
Nem lesz jobb, nekem is volt R150.
Nekem ez a sorozat volt:
Ém is próbálkoztam mindennel, lejjebb hozni a mélytartományt. Kicsi a hangfal belső mélysége.
Egy subláda oldotta meg a problémát csak!
nem éppen így működik hogy csak úgy egyet gondolsz és át dobod reflexbe.
valamint reflexet is T/S paraméterek alapján tervezünk amit gyanítom az életben nem találsz meg az ilyenfajta hangszórókhoz.
másik dolog meg hogy ez PA cucc,tehát arra való hogy üvöltsön,a hangminőség másodlagos.
a PA cuccok Fs értéke magasabb mint a szabi hangszóróké.
az Fs értéke alatt pedig 24dB/octávval halkul ami baromi sok /10dB hangerő különbséget dupla vagy fele annyinak érzékelünk/,tehát rakhatod te akármibe,meg akármit bele tehetsz a ládába ha az Fs értéke mondjuk 70hz.
Egyébként az R150-ben lévő hangszóró rezonanciája 43-Hz (Fs), tehát ezzel nem lenne gond, egy nagyon szuper hangszóró van benne, nagy érzékenységgel, élre tekert laphuzalból készült tekercsel.
Egyszerűen a doboz úgy van hangolva hozzá hogy egy 50 wattos Videoton erősítővel is ha meghajtod, lefújja a fejedet.
Jó kis PA hangfal az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!