DVB/T-tv meglehet valahogy oldani, hogy több csatorna legyen?

Figyelt kérdés
Nemrég a "kedves" T-home elvette az idáig használt csatornákat,már csak nyolc maradt. Arra hivatkoztak,hogy a tv-nek tudnikéne a DVB/C-t. A mi tévénk csak 3éves és a DVB/T-t tudja. nem szeretném tőlük megvenni 9 rongyért a rohadt dekóderüket. Nem tudtok valami más megoldást? Köszi.

2016. márc. 31. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha digitális adásra fizettél be, biztosítania kell a vételhez szükséges berendezést. Ha tőled 9 ezret kérnek akkor az csakis letét lehet, amit visszakapsz ha már nincs rá szükség a készülékre.

Ha nem tetszik akkor vegyél tetőantennát és Mindigtv előfizetést.

2016. márc. 31. 22:28
 2/10 anonim válasza:

A neten olcsóbban is van vevőt:

[link]

Használt oldalakon pedig biztos még ennél olcsóbb is van.

2016. ápr. 1. 10:14
 3/10 anonim válasza:
Itt pl. 2500-ért is van használt: [link]
2016. ápr. 1. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:

"Itt pl. 2500-ért is van használt:"

Egyrészt nincs annyiért, másrészt kártya nélkül nem megy.

2016. ápr. 1. 11:51
 5/10 anonim válasza:

Láttam 2500-ast, de nem néztem meg, mit tud. Mindenesetre 9 alatt több is van.

A Telekomnál van kódolatlan digitális kábel is, feltételeztem, itt arról van szó, és analógról állították át a usert. A kódolatlan digitális csatornákhoz nem kell kártya.

2016. ápr. 1. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:

"Láttam 2500-ast, de nem néztem meg, mit tud."

Mondom hogy nincs.

"A Telekomnál van kódolatlan digitális kábel is, "

Van. Ugyanazt kapja kódolatlanul mint analóg formában.

Tehát ha 8 csatorna, akkor digitális kódolatlan is 8.

2016. ápr. 2. 01:03
 7/10 anonim válasza:

Tévedés, mert az egyik családtagnál van kódolatlan digitaláis 27 vagy mennyi csatornával.

Őt analógról állították át, mert az analóg megszűnt, és náluk meghagyták a digitális csatornákat kódolatlanul. Tudom, mert azt nézi az egyik tévén, én vettem neki hozzá DVB-C dobozt, amiben nincs kártya.

2016. ápr. 2. 07:31
 8/10 anonim válasza:
És azon nem 8, hanem 27 csatorna van. Egyébként megnézheted a telekom ÁSZF-ben a csatorna kiosztást, ott is írják ezt a kódolatlan digitális csomagot, amit új ügyfél már nem rendelhet, de aki megszűnt analóg ügyfél volt, annak van.
2016. ápr. 2. 07:33
 9/10 anonim válasza:
Vagyis az analóg csatornákat ezeknél a usereknél sorra lekapcsolják, de a kódolatlan digitálisban megmaradt a 27 csatorna.
2016. ápr. 2. 08:18
 10/10 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 3. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!