Milyen headset-et ajánlanátok, ha gyári Samsung mobil-headset -em volt korábban?
Figyelt kérdés
Galaxy Note 3 -hoz tartozó gyári Samsung headset -em volt. Hangerő sem volt rossz, valamint a basszus sem. Nincs alkalmam sehol sem kipróbálni különbféle headset -eket, valamint különb. teszteket is csak ultra-drága headset -ekről látok :D Ám igazán érdekelne egy igen ütős, jóféle headset. Nem szükséges nekem az erős basszus, csak kíváncsi volnék, mit ajánlanátok? A keret is szűkös, max 4 ezer forint. Aliexpress -en is néztem, xiaomi Piston -okat.2016. márc. 31. 21:01
1/1 gnoomage válasza:
Skull Candyket csípem, most is azt nyúzok már vagy fél éve, ami jó mert műhelyben gyakorlatozok, ahol egy átlag headset 2-3 hetet bír... A hangzásuk meg persze szerintem nagyon jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!