Timecode/Vinyl rendszer problémák?

Figyelt kérdés

Traktor Scratch pro 2 timecode rendszert használok bakelittel!

2nagy problémám lenne:

- Hiába próbálom kalibrálni a lemezt ,folyamatosan LOW INPUT-ot ír ki! Narancssárga kör helyett ,türkizkék kör fut folyamatosan végig ,épp úgy ahogy a videóban (B DECK): https://www.youtube.com/watch?v=XCrcVFClPRY

- Folyamatosan játszanom kell a sebességgel ,egyszerűen nem akarja megtartani a sebességet!

Pl.: ha egy track-et rászinkronizálok egy másikra és mondjuk a rászinkronizált track 3,2% Pitch-en van akkor folyamatosan 3,2% és 3,3% között kell játszanom vele mert a 3,2 túl lassú neki de a 3,3 meg gyors (nincs köztes megoldás)!

Ez lehet a timecode lemez hibája? Vagy talán mert a tű kezd elkopni? Esetlegesen a lemezjátszó motorja/sebességállító potmétere kezd szevasz-t' mondani?

Segítségeket előre is köszönöm!

#lemez #traktor #Vinyl #bakelit #Scratch #baksi #ígyelégszarjátszani
2016. márc. 29. 22:22
 1/1 anonim válasza:

Lehet hogy a lemezjátszó kezd széttmenni. Én csak vendégjátékos vagyok ami a vinylt illeti, de havernak akkor művelt ilyet SIMA (nem timecode) módban a vinyl amikor potis volt, valamint relatív egy alacsony minőségű szíjhajtásost használt. Szerintem msot 30 nál többet nem érne az a PÁR!

Remélem megoldódott és most megyek majd neki a timecodenak, igaz cdről. Nagy remények, remélem nem koppanok :S

2017. febr. 7. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!