Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a TV milyen fájlformátumoka...

Ez a TV milyen fájlformátumokat támogat?

Figyelt kérdés

Blaupunkt 81 cm 70p HD tv-t vett ma apukám. Utána néztem, elvileg ezeket a video fájlformátumokat kéne támogatnia:

Multimedia Formate: MPEG-4 AVC/H.264; MPEG-2; MPEG-1; MPEG-4 AAC/HE(ACC+)

Viszont nem játsza le így sem USB-ről a filmeket, hogy ilyen formátumokban vannak, ismeretlen fájlként kezeli. Ötlete valakinek?

2016. márc. 29. 16:29
 1/5 A kérdező kommentje:
*nem 70p HD tv hanem 720p HD tv
2016. márc. 29. 16:30
 2/5 Szitka10 válasza:

Ebben nem nagyon tudok segiteni mert én jobban értek a pckhez meg a konzolokhoz... De elöször is nézd meg a tvnek a beálitásait (ha okos tv) Ott lesz majd egy kezelö felület amiben ki tudod választani hogy milyen tipusu vezetékröl / mozgathato ráhelyröl (Pendrive,CD,Stb...)

És ott válaszd ki amit szeretnél de ha ez igy nem sikerül ajánlom hogy hivjátok fel azt a marketet / weboldalt hogy ez hogy müködik... PERSZE HA CSAK OKOS TVT VETTETEK !

2016. márc. 29. 16:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nem okos tv. De attól függetlenül le kéne játszania, a használati utasításban írja is, hogy hogy kell meg stb. csak azt nem értem miért nem támogat semmilyen fájlformátumot, mindenre ezt írja ki angolul, hogy nem támogatott fájlformátum. Ezt nem értem, hogy akkor mégis mi az amilyet támogat.
2016. márc. 29. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
megtudtam csinálni közben, NTFS-ben volt a memóriakártya, FAT-ossá kellett alakítani és így viszi :)
2016. márc. 29. 17:32
 5/5 Laaszlo ***** válasza:
Figyi, ne kérdezz, hanem teszteld nyugodtan, bajd nem tudsz csinálni ezzel.
2016. márc. 31. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!