Szeretnék venni egy 80cm hd ready 1360x768-as felbontású tv-t. Kérdés: hogy fogja vinni a full hd filmeket usb-ről? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Szóval a minősége szép lesz, csak össze lesz nyomva kicsit a kép? Vagy elég lesz rá a 720p filmet nezni rajta?
És sima nem hd tv csatornák szépen fognak kinézni rajta?
2016. márc. 28. 02:53
1/2 anonim válasza:
Persze lejátsza, én is olyanon nézem őket.
2/2 anonim válasza:
És a kép sem lesz össze nyomva. Észre lehet vennia különbséget hd ready tévén is 720p és 1080p között. Utóbbinak élesebb és szebb képe van. Én 1080p-s bluray filmeket is szoktam nézni a hd ready-men és tényleg szép képük van rajta. Nincs semmiylen összenyomódás. A képarány eredetin marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!