Digitális kábel tv 2 helyre van osztva egy erősítős osztóval, a tápfeladós ágon miért akadozik a kép?
Ha a bejövő jeled jó, akkor nem kell az erősítő bele, főleg ha 2 helyre osztod.
Nekem a lakásban 4 felé van osztva, plusz a modem leválasztója, de mégis minden tévén 90-95% a jelerősség.
Jó minőségű legyen a kábelezés és a csatlakozások és jó minőségű passzív osztó.
Ha mégis erősítőt akarsz bele, akkor a 10 ezres kategóriából nézzél egyet.
Átmenetileg úgy csináltam meg, hogy külön kábelen vezetem fel a tápáramot, így 88-95% a jelerősség ezzel minden csatorna tökéletes, de nem maradhat a sok kábel.
Most arra gondolok, hogy a tápfeladó nem tud megfelelően tiszta egyenáramot biztosítani az erősítőnek és az zavarja a jeleket.
Azon tanakodom most egy másik tápfeladó vagy egy nagyobb erősítésű erősítő az megoldaná a problémámat?
Az egyenáram ha nem elég szűrt, akkor sem olyan magasfrekis zavarok vannak rajta, hogy bezavarják a tv vételt. Lehet a tápon keresztül söntölődik valamennyi a jeledből.
Mindenképpen kell az erősítő, anélkül gyenge?
Vannak jó erősítők külső 230-as táppal, de azok 10 körül vannak.
Ha van egy kábeltévés haverod az ad egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!