Hogyan tudnék zavarni egy bizonyos fm frekvenciát?
Annak ellenére hogy jártas vagyok a hobbi elektronikai építgetésekben, a panelházi szomszédom ellen egy kőkorszaki megoldás hozott átütő sikert. Éjjel is bömböltetni szokta a tévéjét, ezért egy nagy kalapáccsal teljes erőből püföltem a betonfalát kívülről. De úgy hogy egy épületbontó culáger is csak inas lehetett volna mellettem. Ez azonnali megoldást eredményezett. Az említett bunkó jobban értett ebből a mechanikus megoldásból mint ha csak a tévéje recsegett volna.
Családi házas környezetben is hasonlóan az anyanyelvén közölném a bunkóval amit kell. Először kulturáltan megkérném a teljes csendre. Majd ha nem használ akkor a vaskapuját dörömbölném. Rendőrt nyugodtan hívhat, mert a rendőr második mondata már a szomszéd csendháborító rádiózásával lesz kapcsolatos, tehát önmagára hív rendőrt az agy nélküli barma.
" Éjjel is bömböltetni szokta a tévéjét, "
A kérdező esetében nappal történik.
Ha a zajszint nem lépi túl a megengedett határértéket, akkor semmit se lehet ellene tenni. Max megkérni hogy a kedvenc számodat játssza legalább.
A rendőr csak szabálysértést állapíthat meg, azt is csak a második bejelentést követően. Feltéve ha szabálysértő a magatartás. Ezzel kapcsolatosan sajnos elég puhány a szabályozás.
Szóval semmi jóra ne számíts.
Annak a szlovák nőnek az esete ismerős. A lakók nem mernek fellépni ellene, félnek hogy szabályt sértenének. Inkább 14 éve szenvednek tőle. Ha ott laknák akkor perceken belül elcsendesedne 14 év után. No nem úgy hogy bűncselekményt követnék el, de apróbb szabálysértésektől nem szoktam visszariadni ha hülyét kell normálissá idomítani. A törvények és szabályok alkalmazása sajnos nem minden esetben hoz eredményt, mert ahogy a 4. válaszoló is megerősítette, nappal bömbölteti a rádióját. Ez esetben csődöt mond a jog. De a lakók közös felépése az eredményt hozna.
Társasházunkban számtalan esetben léptünk fel olyanokkal szemben akik megkeserítették a lakók életét. Jól szituált diplomás vagyok, ennek ellenére kevertem már le akkora pofont egy hülyének hogy majdnem elesett. Majd rendőrt hívott, aki jól lecseszte, mert az összes lakó az én pártomra állt és elmondták a "sértett" zavaró viselkedését is. Jót röhögtem mikor a lakók kórusban kiabálták hogy ő ütött meg engem, én csak odébb löktem. Tehát az összefogás szükséges a hülyék ellen. És egy valakinek el kell kezdeni a fellépést a hülye ellen. A belinkelt szlovák példánál mindegyik lakó a másikra várja hogy tegyen valamit. Pedig ha elkezdünk tenni a jó érdekében, egyből követ bennünk szinte mindenki.
Kint vannak a lépcsőházban a mérők a mérőszekrényben.
Első körben csak lekapcsolod az övét.
Következő körben ha az első nem hat, pillanatragasztóval véglegesíted a leplombált emlműs kismegszakító lekapcsolt állapotát.
Ebből érteni fog. Ha esetleg fenyegetően kérdezősködne, pofabeveréssel kell megfenyegetni, ha hasonló bosszút igér.
Tekerj lejjebb a topicban, lesz ott egy rajz, én régebben ezt az urh mikrofont építettem meg, az L1 tekercs nyitásával zárásával átfogja az egész fm sávot, kicsi teljesítmény, de 30 méterről is simán elnyom egy fm vevőt.
Nézhetsz másik félét is, csak keress olyat hogy urh mikrofon. Van amelyiket trimmer kondival hangolsz, olyat is csináltam rég, azt könnyebb hangolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!