Hogyan tudok 3D, . Iso kiterjesztésű filmet lejátszani LG 3D TV-n, úgy, hogy a filmet laptopon játszom le egy médialejátszóval, és HDMI-vel kötöm össze a tv-t és laptopot?
Half-OU jelölésű filmet már sikerült lejátszani, de az nem .iso volt, hanem .mkv.
A mostani jelölése a következő: 3D.CEE.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1.
1.4-es HDMI kábelem van.
Próbálkoztam több lejátszóval: VLC, PowerDVD, KMPlayer. Egyikkel se váltott magától 3D-re a TV, de még ha én váltottam 3D-re, akkor se az igazi 3D-t láttam, hanem a TV alakította át a 2D-t 3D-be, ami nem egy nagy élmény.
Köszönöm a választ. Sajnos nem értem pontosan mire gondolsz.
Hogyan tudom „kiszedni” az .iso-ból? Ha kicsomagolom az .iso-t, ugyanazokat a mappákat és fájlokat találom, mintha egyszerűen megnyitnám a Daemon Toolsban felcsatolt képet. Ha pedig ugyanazt találom, akkor semmivel sem érzem magam előrébb.
Nem tudom, hogy sikerült e megoldanod már!
1, töltsd le a powerdvd16-ot.
2,daemon toolsal vagy win10be csak egyszerűen nyomj rá a iso film-re
3. kösd össze a laptopot a tv-vel hdmi kábellel
4. számitógépen (win10en): asztal jobb egérgomb/ képernyő beállitások/kijelző/megjelenítés 2.kijelző. Tv-n van csak kép
5. powerdvd16-ot nyisd meg /bal oldalt movies/tv jobb oldalt cd ikon movie disk/ kikeresed a mountolt meghajtót (aktuális film) majd play
ha valami nem jo a 3d-vel pl zavarja a szemedet gyors mozgásoknál. akkor 3d gomb ott more 3d preferences/display device 1.4hdmi 720p/60 hz
nekem így működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!