Jó lenne ez a hangcucc?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Erre a szettre gondoltam. Nem menőzni akarnék vele, csak, hogy normálisan szóljon a zene az autóban. Peugeot 307. 2001-es. Ládát nem szeretnék. Árban is ennyi lenne kb az elképzelés. Milyenek a blaupunkt hangszórók?

Köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 19. 18:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ertelek. Tudnal nekem ajanlani egy erositot ehhez a szetthez? Hasznaltat nem nagyon szeretnek.
2016. márc. 20. 22:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Felek tole
2016. márc. 20. 22:22
 13/16 dirtboy ***** válasza:

Erre azt tudom mondani hogy ha használtan veszel mondjuk 8ért akkor ha van is valami baja kb ugyan ennyiért meg lehetne csináltatni.

Ha viszont újat veszel akkor 20ezer is kevés lenne valamit minőségre sem igen közelítené meg a régebbi alpine erőt.

Szerintem írj facebookon Gulyás Andrisnak,elektrobarlang tulaja.

Ő nála biztos van pár old scool cucc olcsón.

Én új erőt biztos hogy nem vennék,soha nem is volt új erősítőm a mostani kettőn ami a kocsiban van is 250ezret spóroltam.

Legroszabb arány ban is fele áron vásároltam erősítőt,de általában negyedéért veszettem őket.

2016. márc. 20. 22:39
 14/16 A kérdező kommentje:

Ertem.

Koszonom a valaszokat, sokat segitettel! :)

2016. márc. 20. 22:49
 15/16 A kérdező kommentje:

Sony DSX-A42UI

Szerinted megerne megvennem? Olcson hozza tudnek jutni. Vagy maradjak a kenwood markanal?

2016. márc. 21. 18:17
 16/16 dirtboy ***** válasza:
Keni,sony már rég nem gyárt olyan minőségben mint anno
2016. márc. 21. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!