A Kindle mi alapján rendezi a könyveket? Rá lehet venni más sorrendre?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 14:59
1/7 anonim válasza:
Nálam az utoljára olvasott van legfelül.
2/7 anonim válasza:
ABC - sorrendbe, annyit tudsz változtatni, hogy címet vagy szerzőt vegye figyelembe, illetve "Recent" (feltöltés időpontja)alapján is rendezheti.
3/7 anonim válasza:
Célszerű témák szerint könyvtárakba rendezni, úgy nagyobb mennyiségű könyv is átlátható tud maradni.
4/7 anonim válasza:
#3: a Kindle tud mar konyvtarakat kezelni? regebben tuti hogy nem tudott ilyet
5/7 anonim válasza:
Tud, csak collection-nak nevezi.
6/7 Celtix válasza:
Tud, de mondjuk 100 feletti konyvszamnal mar igen kinos a kezelese....Az a gond, hoyg nem tudom megadni, ha egy konyvet mar beraktam collectionbe, ne jelenjen meg a "minden konyv kozott" Elvileg a Calibrenek is van "kinle collection" modulja, de sose hasznaltam. Azert fenyevekkel jobb lenne, ha mar rogton a PC-n rendezhetnem es ugy kerulne fel a Kindle-re.
(most olyan 500 konyv van rajta es neha nagyon egyszeru egyet megtalalnom)
7/7 anonim válasza:
Igazából amit az előző írt az nem arra vonatkozik, hogy a Kindle-n ne tartsunk sok könyvet, hanem arra, hogy ténylegesen ne egyszerre rakjuk fel rá a százat. tehát lehet rajta száz könyv és több is, de tanácsos ezeket nem egyszerre felrakni, mert ha egyszerre raksz rá százat akkor az indexelés valóban jobban merítheti az akut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!