Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Kindle mi alapján rendezi a...

A Kindle mi alapján rendezi a könyveket? Rá lehet venni más sorrendre?

Figyelt kérdés

2016. márc. 15. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam az utoljára olvasott van legfelül.
2016. márc. 15. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
ABC - sorrendbe, annyit tudsz változtatni, hogy címet vagy szerzőt vegye figyelembe, illetve "Recent" (feltöltés időpontja)alapján is rendezheti.
2016. márc. 15. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Célszerű témák szerint könyvtárakba rendezni, úgy nagyobb mennyiségű könyv is átlátható tud maradni.
2016. márc. 15. 16:14
 4/7 anonim válasza:
#3: a Kindle tud mar konyvtarakat kezelni? regebben tuti hogy nem tudott ilyet
2016. márc. 21. 07:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Tud, csak collection-nak nevezi.
2016. márc. 22. 15:00
 6/7 Celtix válasza:

Tud, de mondjuk 100 feletti konyvszamnal mar igen kinos a kezelese....Az a gond, hoyg nem tudom megadni, ha egy konyvet mar beraktam collectionbe, ne jelenjen meg a "minden konyv kozott" Elvileg a Calibrenek is van "kinle collection" modulja, de sose hasznaltam. Azert fenyevekkel jobb lenne, ha mar rogton a PC-n rendezhetnem es ugy kerulne fel a Kindle-re.

(most olyan 500 konyv van rajta es neha nagyon egyszeru egyet megtalalnom)

2016. márc. 27. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazából amit az előző írt az nem arra vonatkozik, hogy a Kindle-n ne tartsunk sok könyvet, hanem arra, hogy ténylegesen ne egyszerre rakjuk fel rá a százat. tehát lehet rajta száz könyv és több is, de tanácsos ezeket nem egyszerre felrakni, mert ha egyszerre raksz rá százat akkor az indexelés valóban jobban merítheti az akut.
2016. jún. 15. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!