Ha megvan a blokk, visszacserélik a fülhallgatómat?
Mielőtt elindulsz csörögj oda, ugyanis hétfő áthelyezett pihenőnapként szerepel a naptárban. Így nagy az esélye hogy nem nyitnak ki.
Egyébként meg nincs ilyen 3 napos dolog amire te gondolsz. Ha az üzlet jó fej, kicserélik vagy pénzt visszaadnak, de semmiképpen nincs erre kötelezettség, akár jöhet a szervizelés mizéria.
De emiatt mindenképpen csörögj oda szerintem.
Akármilyen panaszod van azt minél hamarabb jelezni kell.
Én külföldön voltam és nem terveztem hamar hazajönni mikor a gari vége előtti héten a fényképezőm bekrepált.
A neten megnéztem hova kell csörögni, beszóltam hogy gondom van.
Aztán emaiezgettünk. Azt ajánlották vigyem el egy márkaszervízbe ahol nekem a legmegfelőbb, kérjek bevizsgálást, az írásos véleményt küldjem el. Mikor kiderült hogy mennyi a javítás, bekérték a számlaszámom és elutalták a pénzt. Ez egy hét alatt ment le. Igaz én nem kértem végül a javítást, hanem hozzátettem egy új gép árához. :)
Mindeközben nem voltam a bolt környékén sem.
Egy kis olvasmány: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!