Samsung tv-n sokszor elmegy a kép színe és rövid ideig fekete fehér lesz. Mi a baja?
Figyelt kérdés
Vettem egy új samsung tv-t de sokszor elmegy a szín és fekete fehér lesz a kép. Mi lehet a baja? Euronicsban vettem, ha visszaviszem azonnal kicserélik vagy várnom kell amíg megjavítják?2016. márc. 12. 21:56
1/2 vatafak válasza:
mivel új a tv én először leellenőrizném h nem e kábelhiba. próbáld ki több jelforrásról (settop bpx, dvd, pc ilyesmi) illetve próbáld menet közben mozgatni az adott kábelt, ha csicskul próbáld másik kábellel. amúgy ha nem kb tegnap vetted akkor már szervizbe kell vinned nem a boltba
2/2 A kérdező kommentje:
Nem kábel hiba mert a héten ki lett cserélve. De mikor pendriveról nézek filmeket akkor nem csinálja.
2016. márc. 13. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!