Hogyan csináljak a C meghajtómon helyet?
Figyelt kérdés
Tele van a C meghajtóm egy csomó izével amiket nem tudok hogy mi, alapból 58,1 GB van rajta és az operációs rendszer foglal 31 GB-ot, és apukámnak a Corel-je, a munkájához kell, az 4 GB-ot foglal, az ezt összeadjuk az 35 GB, de még így is kellene alapból lennie 23-22 GB-nak. Nem nagyon merek dolgokat letörölni, gondolkodtunk a gép újratelepítésén, de a D meghajtóról apumnak az ÖSSZES munkája elveszne, mellesleg nekem ALAP hogy a C meghajtónk mindig legyen 1500 MB hogy eltudjam indítani a játékomat :D (Star Stable Online) Mostanában meg meg kell azért szenvednem hogy legyen rajta annyi hely, mellesleg a gépem elég hülye dolgot csinál már 2-3 napja, apum mondta hogy este kikapcsolta a gépet, és frissítéseket végzett a Windows7. Ez oké, de másnap már csak a Facebook-ra, a Youtube-ra, meg még néhány weblapra lehetett fölmenni mint a Wikipédia, de tulajdonképpen semmibe se engedett be az interneten, mint pl.: Howrse, Csábításból jeles, vagy a kedvencünk, a Gyakori Kérdések... xD kb egy napig ilyen volt, másnak délelőtt meg megnyitotta az összes oldalt ami nekem kellene, de akkor meg az volt a baki hogy a facebookon a képeket nem jelenítette meg, még a játékok indexképét se, a profilképeket se, meg a borítóképeket se, csak a híreknek a képét. aztán úgy délutánra szerintem valaki elállíthatta vagy én nem tudom, de megint az első opció volt hogy nem lehetett egy weblapra se felmenni, csak a kivételezettekre amiket leírtam. Aztán este beleuntam, és NAGY NEHEZEN csináltam egy rendszer visszaállítást, ugyanis marha kevés volt a hely a C-n és a D-n. Már azt hittem hogy a csillárra akasztom fel magam olyan ideges voltam, aztán csináltam nagy nehezen helyt, és kb ez tartott este kilenctől hajnalai fél kettőig, és sikerült,....... de ez a !*@?ß még mindig rossz!! >.< Megbolondulok, most mit csináljak?????? Bocsi a sok panaszért, de ez nekem hatalmas trauma! T-T xd2016. márc. 11. 23:14
1/5 anonim válasza:
Keress rá a CCleaner nevű programra,egyszerű kezelni,és hatékonyan törli az ideiglenes fájlokat.
2/5 anonim válasza:
Egy jó virrusirtó és egyéb kártevő kereső és irtót ajánlanék. Illetve tele lehet szeméttel is.
3/5 vatafak válasza:
először én is futtatnám a ccleanert ( amúgy hetente 1x mindenképpen érdemes) aztán a WinDirStat-al megnézném h mi foglalja a legtöbb helyet és törölném. végül pedig jöhetne egy nagyobb vinyó pluszban ,esetleg külső ha laptopról van szó. persze az egész miskulanciát egy az egyben is át lehet tenni egy nagyobb vinyóra de ahhoz már némi gyakorlat kell a partíció piszkálás terén, egy ingyenes progival (pl minitool partition wizard) csodákat lehet tenni...
4/5 anonim válasza:
Például éppen a rendszervisszaállítás kikapcsolásával nyerhetnél helyet. Meg a frissítések kikapcsolásával. Ha ragaszkodtok ezekhez, akkor a következő telepítésnél jelentősen nagyobb partíciót kell csinálni.
A Windows elvileg az adatok megtartásával is képes a méretek módosítására, a Lemezkezelőben. Zsugorítani kell a D meghajtót és a felszabaduló terület hozzáadható a C-hez. Ez azért nem teljesen kockázat mentes, ha hiba csúszik be a folyamatba, ugranak az adatok, előtte menteni kell. Vannak erre más programok is, ha a Windows netán nem boldogul. Például az Easeus.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a CCleaner-t ismerem, mindig szoktam azt a izét használni, mellesleg két ilyen vírus ölőm van, a CClenaer és a Spyware terminator, persze még jobban átfogom nézegetni amiket írtatok és lépésre szánom el magam, köszi! :)
2016. márc. 12. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!